Suntem PERFECT DENTAL MEDICAL CLINIC

Cabinet stomatologic în Mogoșoaia cu doctori având o experiență în domeniu de peste 10 ani

Vă ajutăm să aveți zâmbetul perfect

Servicii stomatologice de înaltă calitate
Despre noi

Am deschis în Mogoșoaia un cabinet stomatologic modern, dotat cu aparatură de ultimă generație. Sunt un medic cu o experiență de 10 ani de zile, timp în care mi-am desfășurat activitatea în București.

Am hotărât să deschid acest cabinet în localitatea unde domiciliez, pentru a pune la dispoziția dumneavoastră o unitate medicală modernă și pentru a oferi servicii stomatologice de înaltă calitate.

Dotările cabinetului sunt de ultimă generație: scaunul stomatologic este Sirona Intego Pro, materialele folosite sunt din gama premium, asigurând garanția unor tratamente stomatologice de înaltă calitate și eficiență.

Spațiul cabinetului a fost special proiectat pentru a asigura confortul, siguranța și igiena perfectă pentru un act medical efectuat în mediu steril.

Am o experiență deosebită în tratarea problemelor stomatologice la copii.

Verificați serviciile noastre

Servicii din diverse domenii ale stomatologiei
COPII

Scopul nostru în ceea ce privește copiii este acela de a ne asigura că experiența vizitei la dentist este una plăcută și pozitivă.

EXTRACȚIE MĂSEA DE MINTE

Molarii de minte nu sunt întotdeauna înțelepți. Dacă este indicată extracția, este necesară și o radiografie completă a gurii pentru a verifica nervii din jur.

IMPLANTURI

Implanturile sunt standardul de aur în opțiunea de înlocuire a dinților, acolo unde este posibil. Tarife suplimentare pentru grefarea oaselor / ridicarea sinusurilor. Consultarea specialiștilor poate fi necesară.

PROTEZE

Atunci când implantul nu mai este o soluție, o proteză, bine executată și personalizată în funcție de configurarea mandibulară, reprezintă soluția pentru a putea zâmbi, a te putea bucura de o alimentație fără restricții și de a savura mâncărurile preferate.

CORONIȚE

Coronițele ajută la prevenirea fracturilor dinților restaurați.

FAȚETE

O zonă în care arta se întâlnește cu știința. Fațetele pot ajuta la crearea unui zâmbet perfect natural. Lucrăm îndeaproape cu cele mai bune laboratoare pentru a oferi fațete de calitate superioară.

Certificări